NE FELEDD! 25 000 Ft felett a szállítási költséget mi álljuk! (szállítási információkért kattints ide)

Blog

INOTA x Fehér Nyúl 2024

Albert András
2024.08.26 13:45
INOTA x Fehér Nyúl 2024

Kisüzemi sörök a nagyüzemben - INOTA Festival jegy sorsolás

Mit keres a Nyúl egy hőerőmű területén? Általában az erőmű szó hallatán az emberben a katasztrófa turizmustól egészen az aktuálpolitikáig minden eszébe jut, de hol jön ezen a gondolatvonaton szembe egy techno fesztivál egy elhagyatott szocialista ipari komplexumban?

 

Az INOTA Magyarország legnagyobb audiovizuális fesztiválja, ahol zenei előadások, fényinstallációk és kortárs vizuális alkotások találkoznak a Várpalota melletti inotai szocialista hőerőmű területén, egyedülállóan ötvözve a múltat és a jövőt. A Fehér Nyúl meg ott jött először képbe, hogy az első, azaz 2023-as nagyszabású fesztiválon mi voltunk a hivatalos kisüzemi sör szponzor, rácsatlakozva erre a hihetetlenül dinamikus és már-már brutalista élményre.

2024-ben az INOTA visszatért, de ezúttal nem fesztivál formájában, hanem dedikált eseményekkel: először július 12-én és 13-án újhullámos technóval és kísérletező elektronikával töltötték meg a hatalmas méretű Turbinacsarnokot, ahol a mi craft főzeteink is rezegtek a hanghullámokon.

A következő jelentős esemény 2024 augusztus 30. és szeptember 1. között lesz, amikor az INOTA Focus: RADIANCE keretében az erőmű területe hatalmas, bejárható kiállítótérré alakul át - mindezt kiegészítve az elektronikus zenei paletta széles skálájával, a kozmikus ambient zenétől a legfrissebb technóig.

Arra jutottunk, hogy a Nyulas közönséget is be szeretnénk vonni ebbe az élménybe, ezért 3 darab napijegyet sorsolunk ki a 2024 augusztus 30. és szeptember 1. között zajló INOTA Focus: RADIANCE eseményre. 

Katt ide, hogy részt vegyél a sorsolásban!