NE FELEDD! 25 000 Ft felett a szállítási költséget mi álljuk! (szállítási információkért kattints ide)

Blog

A Fehér Nyúl végigrobogta a Balkan Rallyt

Albert András
2024.09.19 09:30
A Fehér Nyúl végigrobogta a Balkan Rallyt

Gondolta volna valaki, hogy egy autóversenyt fogunk támogatni? Pár évvel ezelőtt biztosan elképzelhetetlen lett volna, hiszen mégiscsak az alkoholfogyasztás és a járművezetés két egymástól távol tartandó tevékenység. Nemcsak a fogyasztói igények, de mi is változtunk, hiszen most már van alkoholmentes West Coast IPA sörünk, amire nagyon is büszkék vagyunk és úgy tűnik, hogy ezzel nem vagyunk egyedül. A III. Balkan Rally hivatalos söre nem volt más, mint a Free Flow!

Na de lássuk miről is szól ez a különleges autóverseny, ami egy héten keresztül szelte át a Balkánt, Budapestről indulva. A III. Balkan Rally, a régió legnagyobb klasszikus autó- és motorversenye, szeptember 6-án indult Budapestről és 160 résztvevő 52 autóval és 34 motorral vágott neki a kihívásnak. Az út során négy országon keresztül haladtak, érintve többek között Újvidéket, a Kopaonik síparadicsomot és Montenegró Durmitor Nemzeti Parkját, végül a résztvevők elérték az Adriai-tenger partját. A verseny kihívásait és kalandjait a hegyi szerpentinek, az időjárás változásai és a történelmi helyszínek tették izgalmassá, majd az egész egy gálával és díjátadóval zárult. Arról ne is beszéljünk, hogy milyen nyálcsorgató járgányokkal indultak neki ennek a kalandnak a résztvevők. Nézzétek csak.


A Free Flow-nál nem álltunk meg! Egyedi bőrbe bújtattuk a White Passion mangós és maracujás bajor búzasörünket, a rallyt megálmodó GoBeyond teljes arculatában, akik kalandtúrákat szerveznek felfedezőknek. Mégiscsak más sör is megfér a másodpilóták kezében. Nemde? Arról ne is beszéljünk, hogy az esti hangulatokat a sörcsapjaink fokozták, hiszen a kisebbik mobilpultunkat is megutaztattuk, amin már több felszúrt csapolt sörünkkel is képviseltük a Fehér Nyúl márkát a Balkánon. Úgy hallottuk, hogy a sör folyt minden este és panaszra semmi ok sem volt. Tudjátok, hogy megy ez. 



A szervezőkre hivatkozva, az idei rally ismét bebizonyította, hogy létezik egy nyitott nemzetközi közönség, akik fogékonyak a Rally szervezőinek küldetésére, hogy a Balkán régió szépségeit megismertessék a világ más tájairól érkező utazókkal. A versenyzők és résztvevők különleges élményekkel gazdagodtak, hiszen a Balkán egy “off-the-beaten-path” desztináció, egy lenyűgözően gazdag terület, tele természeti csodákkal, vendégszerető emberekkel, minőségi gasztronómiával és szálláshelyekkel. Ezúttal is köszönjük nekik, hogy a Fehér Nyúl becsatlakozhatott egy ilyen színvonalas rendezvénybe és küldjük a gratulációnkat a versenyzőknek és nyerteseknek egyaránt! 

A III. Balkan Rally méltó lezárása után a szervezők máris készülnek a 2025-ös versenyre, melynek útvonala Budapesttől Dubrovnikig húzódik majd Szlovénia és Bosznia érintésével, és melyre már most is nevezhetnek az elszánt klasszikus autó és motorrajongók.