Nyúlon túl

A Taproom a sörfőzdében kialakított kóstoló helyiség, ahol legfrissebb söreinket kóstolhatod csapról, dobozból vagy palackból. Nem létezik ennél autentikusabb helyszín a sörözésre. A főzőház mellett ülve, szakértő személyzet által csapolt, az erjedés vége óta hidegen, frissen tartott sörökkel a kezedben csak azzal kell foglalkoznod, amiért jöttél. Minden zavaró körülmény nélkül élvezni a sörök felfedezését, vagy csak beszélgetni egyet a barátokkal néhány különleges és friss sör mellett. Jöhetsz baráti társasággal, családdal, nyitvatartási időben, vagy előre egyeztetett időpontban privát rendezvényre. Taproomunk számos programnak otthont ad, itt tartjuk az ízhiba kóstolókat, és itt lehet sörözni a főzdetúrák után is.


Divider

Asztalfoglalás

Nyitvatartásunk

A 9. kerületben, Budapest belvárosától egy köpésre található Főzdénk és Taproomunk. Indusztriális környezetben kóstolhatod meg főzdefriss söreinket, és ha jól időzítesz szervezett programokon is részt vehetsz; főzdetúrán, ízhiba képzésen, sörkóstolón, koncerten. Ezekről az eseményekről Facebook oldalunkon vagy hírlevelünkre feliratkozva tájékozódhatsz.
Családoddal, barátaiddal jönnél, és a sörök mellett egy jó BBQ-t is elfogyasztanál? Bérelj grillt! Hozd magaddal a sütnivalód, és 5.500 Ft-ért mindent megkapsz, amire az elkészítéséhez szükséged lesz. 
Asztal vagy grill foglalás: event@fehernyul.hu

Taproom nyitvatartás: 
Péntek: 17:30-22:00
Szombat: 16:00-22:00

Sikeres foglalás!

Sikeres asztal foglalás. Kérlek ellenőrizd a megadott e-mail címet, mert levelet küldtünk oda neked a foglalással kapcsolatos további teendőkről.

Sikertelen foglalás!
Sikertelen asztal foglalás. Kérlek próbáld újból.

Divider

Események

Főzdetúra

Járd be velünk a sörfőzdét, és ismerd meg a sörfőzés folyamatát a malátaroppantástól a palackozásig!A Fehér Nyúl alapítói és sörfőzői által vezetett, nagyjából másfél órás túra alatt bepillantást nyerhetsz sörfőzdénk életébe, megtudhatsz izgalmas kulisszatitkokat, és közben megkóstolunk öt különböző sört is.A túra után további kóstolásra, beszélgetésre van lehetőség a Taproomban.

Ízhiba Workshop

Volt már olyan, hogy belekóstoltál egy sörbe, és valami nem odavaló, furcsa ízt éreztél? Az is lehet, hogy egyszerűen csak nem a te eseted volt az a fajta, de az is lehet, hogy egy ízhibával találkoztál.Azért indítottuk el ezt a képzést, hogy megismertessük a sörkedvelőket a leggyakoribb ízkomponensekkel és ízhibákkal. Az alkalom után garantáltan megmarad az emlékeidben a kóstoltak közül jó néhány íz, és azután magabiztosabban tudod megítélni egy sörről, hogy jó vagy nem jó. Tedd meg az első lépést a sör gourmet-vé válás felé, aztán folytasd az utat minél több minőségi sör odafigyelő kóstolásával. De ezt már a workshop előtt is elkezdheted.


Divider

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás!

Sikeresen feliratkoztál a Hírlevelünkre. Leiratkozni a hírlevél alján található linken tudsz.

Sikertelen feliratkozás

Valami probléma adódott a Nyúl Üregében, és nem tudta elintézni neked a hírlevélre való feliratkozásod, .... Bocs.

Hand

Divider

Csapatépítés az Üregben

Sörözzetek együtt az Üregben! Lehetőségek: privát főzdetúra, sörkóstoló (ízhibákkal és/vagy választott sörcsomaggal), céges sörözés, sörkvíz, "főzdebuli"

Sikeres levélküldés

Sikeresen küldtél levelet a Nyúl üregébe!

Sikertelen levélküldés

Sikertelen levélküldés a Nyúl üregébe. A sikeres levélküldéshez egy érvényes e-mail cím kell, és az üzenet min 3 karakter és max 3000 karakter hosszú lehet.

Elmúltál 18 éves?