Vásárlási Feltételek

Vásárlási feltételek

Általános Szállítási és Vásárlási Feltételek a Fehér Nyúl házhozszállításról.

 

Kérjük, figyelmesen olvasd el az alábbi szerződést, és csak abban az esetben adj le rendelést, amennyiben annak minden pontjával egyetértesz.

Utolsó frissítés dátuma: 2020. március 17.

 

 

 1. Bevezetés

Az alábbi részletezett Általános Szállítási és Vásárlási Feltételek (a továbbiakban Általános Feltételek) kizárólag az egymással kölcsönös szerződésben álló felekre vonatkozik. Egyrészről a (a továbbiakban Fehér Nyúl webshop) honlap felhasználóira (a továbbiakban “Vevő”), másrészről webshopüzemeltetőjére (a továbbiakban Eladó”).

Név: Fehér Nyúl Söfőzde és Taproom

Cégnév: Fehér Nyúl Kft.
Székhely: 1095 Budapest, Soroksári út 110-112.
Adószám: 14922563-2-43

Cégjegyzékszám: 01 09 926166

Bank: Takarék Zrt.

Bankszámlaszám: 62100229-11042394

 

 

Kizárólag az itt említett Általános Vásárlási Feltételek érvényesek és minden más feltétel helyébe lépnek, kivéve kivételes előzetesen bejelentett, vagy írott módosítás esetén. Az Eladónak jogában áll esetenként az alábbi Általános Feltételeket módosítani, így minden vásárlás előtt újra el kell olvasnia fehernyul.hu honlap általános feltételeit. Ezek a módosítások az interneten való megjelenés pillanatától érvényesek és nem alkalmazhatóak a korábban megkötött szerződésekre. A honlapon leadott minden rendelésre a leadásának dátumán érvényben lévő Általános Vásárlási Feltételek érvényesek. Érvényesített rendelés esetén a Vevő az itt elolvasott feltételeket feltétel nélkül elfogadja.

 1. Rendelés / rendelés érvényes lemondása

 Az alábbi rendelési forma áll a Vevő rendelkezésére:

Interneten keresztül fehernyul.hu honlapon, éjjel-nappal a hét minden napján. Beérkezett megrendelést e-mailben visszaigazoljuk.

 A rendelés érvényes módosítása és/vagy lemondása:

Vevőnek a rendelést követő nap reggel 9 óráig van lehetősége lemondani vagy módosítani az info@fehernyul.hu e-mail címen.

 1. Termékinformáció

 

A Fehér Nyúl Kft, azaz a Fehér Nyúl Sörfőzde saját főzésű, kisüzemi sörei, palackos kiszerelésben, 12 vagy 24 darabos kartondobozokban.

 

 1. Árak

A rendelési űrlapon feltüntetett eladási árak Forintban értendők és tartalmazzák az általános forgalmi adót (ÁFA). Nem tartalmazzák viszont a szállítási költségeket. A szállítási költségek a Vevőt terhelik.

 

 

 

 1. Rendelkezésre állás

Az Eladó törekszik a termékek mielőbbi kiszállítására. A vállalt szállítási határidő minden termék esetében maximum 2 munkanap, azaz hétfői rendelés leadás esetén legkésőbb szerdán kiszállítjuk.  

Házhozszállításról: 

 • Csomagszállítás: hétfő, szerda, péntek
 • Szállítás: 11:00 és 19:00 között
 • Rendelés visszaigazolás: e-mailben (rendelés után fél napon belül)
 • Vevőhöz való megérkezés: rendeléstől számított max. két munkanap

Eladó mindent megtesz annak érdekében, hogy a fenti szállítási határidőket betartsa. Mindazonáltal nem vállal felelősséget a szállítás során történő, a szállítási szerződésen kívül álló harmadik fél, a Vevő vagy egy előre nem látható és kivédhetetlen ok által okozott késedelemnek, illetve a csomag elvesztésének következményeiért.

 1. Szállítási módok és díjak

Vevőnek a rendelés leadásakor lehetősége van kiválasztani a szállítás módját, jelenleg autós házhozszállítás választására és helyszíni átvételre van lehetőség. A szállításról a Fehér Nyúl Kft. gondoskodik.

A szállítási díjak a vételáron felül kerülnek felszámításra, melyek a rendelés véglegesítése előtt láthatóak a fizetési oldalon. A díj tartalmazza a csomagolás- és a szállítás költségét.

 

 1. Fizetési módok

 Átvételkor, bankkártyával

 

 1. Elállási jog

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. Kormányrendelet (rendelet) alapján úgynevezett elállási jog (a termék visszaküldésének joga, visszaküldési garancia) illeti meg a Vevőt. Az Eladó összhangban a rendelettel 14 napos elállási jogot garantál a vevő részére (a csomag kézhezvételétől számítva), amennyiben a termék csomagolása sértetlen. Az elállási jog gyakorlásához Vevőnek feltétel nélküli joga van, kivéve a termék eladóhoz való visszajuttatásának költségét, mely Vevőt terheli. Az elállás tényéről Vevő a info@fehernyul.hu  címen értesíti az Eladót. 

 1. Hibás teljesítés

Amennyiben átvételnél bármilyen probléma felmerül a rendelt termékekkel kapcsolatosan, a Vevő jelezze az info@fehernyul.hu e-mail címen vagy a +36 30 429 8667 telefonszámon az Eladó felé a problémát. Az Eladó a következő szállítás alkalmával tudja pótolni/cserélni a hibás és/vagy törött termékeket. 

 

 1. Jogi hézagok és kiegészítések

Amennyiben az Általános Vásárlási Feltételek valamely pontja jogilag hatástalan vagy hiányos lenne, a szerződés további pontjai érvényben maradnak. A hatástalan vagy hiányos részek helyett az Ptk. ide vonatkozó pontjai érvényesek.